VAD DRÖMMER DU OM?

Söker du efter ett växthus att odla dina favoritväxter, dig själv, din familj och vänner i? En fridfull plats att inta morgonkaffet på samtidigt som du tittar till dina sticklingar? Eller vill du bygga upp ditt helt egna orangeri i ett oisolerat växthus – eller i en isolerad vinterträdgård och kunna njuta av medelhavsklimat hemma? Önskar du ett glasat favoritrum att förlänga säsongen i? Eller ett helisolerat rum att nyttja året runt? Möjligheterna är många och vi vill inspirera er till att bygga upp en plats som ni inte vill lämna.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

LINNÉAS VÄXTHUS

”Vi ville ha ett brett växthus med orangerikänsla och valde klassiska gotländska material till mur och stenläggning”

Läs mer om Linnéas växthus >>

KRISTINS VÄXTHUS

”Mysigt att kura in sig i växthuset och spela familjespel då regnet smattrar på taket – ett växthus i sin trädgård unnar jag alla.”

Läs mer om Kristins växthus >>

JENNIES VÄXTHUS

”Det bästa med växthus är att det är härligt även när det blåser och att man kan ha det 15 grader varmt därinne tidigt i mars.”

Läs mer om Jennies växthus >>

EMILYS VÄXTHUS

”Det absolut bästa med vårt växthus är att säsongen i trädgården förlängs med flera månader!”

Läs mer om Emilys växthus >>

Victorias växthus

”Med växthus finns det verkligen många sätt att sätta guldkant på vardagen!”

Läs mer om Victorias växthus >>

BLI INSPIRERAD

Bläddra bland närmare 200 sidor inspiration, tips, kunskap och idéer om hur du skapar rum i trädgården. Du hittar också information om vad du bör tänka på inför ditt uterums- eller växthusköp.

Läs vår katalog online här >> Beställ ditt ex till brevlådan >>

VISNINGSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra två stora utställningsträdgårdar.
Här visar vi våra konstruktioner av växthus, lusthus, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egen trädgård.

Se våra visningsträdgårdar >>