Inspiration inför ditt köp av Växthus, Orangeri eller Uterum - Classicum Växthus

En varmare plats

En varmare plats

VAD DRÖMMER DU OM?

Söker du efter ett växthus att odla dina favoritväxter, dig själv, din familj och vänner i? En fridfull plats att inta morgonkaffet på samtidigt som du tittar till dina sticklingar? Eller vill du bygga upp ditt helt egna orangeri i ett oisolerat växthus – eller i en isolerad vinterträdgård och kunna njuta av medelhavsklimat hemma? Önskar du ett glasat favoritrum att förlänga säsongen i? Eller ett helisolerat rum att nyttja året runt? Möjligheterna är många och vi vill inspirera er till att bygga upp en plats som ni inte vill lämna.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

LINNÉAS VÄXTHUS

”Vi ville ha ett brett växthus med orangerikänsla och valde klassiska gotländska material till mur och stenläggning”

KRISTINS VÄXTHUS

”Mysigt att kura in sig i växthuset och spela familjespel då regnet smattrar på taket – ett växthus i sin trädgård unnar jag alla.”

JENNIES VÄXTHUS

”Det bästa med växthus är att det är härligt även när det blåser och att man kan ha det 15 grader varmt därinne tidigt i mars.”

EMILYS VÄXTHUS

”Det absolut bästa med vårt växthus är att säsongen i trädgården förlängs med flera månader!”

VICTORIAS VÄXTHUS

”Med växthus finns det verkligen många sätt att sätta guldkant på vardagen!”

NULL

CLASSICUMS NYHETSBREV

ANMÄL DIG OCH TA DEL AV ERBJUDANDEN, TÄVLINGAR & MASSOR AV INSPIRATION

I samband med dina kontakter med Classicum kommer vi att ta del av och behandla dina personuppgifter. För mer information, se vår personuppgiftspolicy. Genom att kryssa i rutan bekräftar jag att jag har tagit del av Classicums personuppgiftspolicy.

BLI INSPIRERAD

Orangeri, växthus, isolerat uterum eller vinterträdgård?
Vad är skillnaden, vad skall jag tänka på och hur väljer jag? I vår växthusguide kan du både inspireras och få information om vad du bör tänka på inför ditt uterums- eller växthusköp.

Till Växthusguiden

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Se våra visningsträdgårdar
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.