Victoria isolerade uterum - Classicum

Kostnadsfri rådgivning för växthus och uterum | Boka rådgivning här >

Victoria isolerade uterum

En härlig oas för alla årstider

Victoria isolerade uterum

Ett rum att njuta i året runt

Victoria isolerade uterum

VICTORIA UTERUM & VINTERTRÄDGÅRD

Ett rum att älska, en varmare plats.
Vi har inglasade uterum och vinterträdgårdar för nästan alla smaker. I ett helisolerat uterum eller vinterträdgård kan du njuta alla årets månader, varmt och ljust!

Victoria är ett elegant, underhållsfritt, helisolerat uterumssystem med dubbelglas med mycket stor variation. Vi har ett brett utbud av standardmodeller men kan även kundanpassa utifrån dina önskemål och förutsättningar på tomten.

Ett isolerat uterum som tar dig närmre naturen och ger dig möjlighet att förlänga den säsong som de flesta av oss älskar allra mest, nämligen sommarhalvåret. Ett uterum eller vinterträdgård ger dig extra närhet till din trädgård och även som extra ljusinsläpp till ditt bostadshus under de dunkla vintermånaderna.

Det kan vara både fristående eller väggmonterat, som murmodell eller på gjuten, isolerad platta beklädd med klinker. Du kan installera en kamin eller golvvärme för härlig mysfaktor.

Classicum har uterum och vinterträdgårdar som passar nästan alla. Dels har vi standardutförande men kan även tillverka efter dina egna önskemål. Vi erbjuder många olika alternativ då det gäller utseende, även prisklasser och material. Är din dröm ett fristående uterum i engelsk stil? Eller drömmer du om ett vinterbonat orangeri i modern stil monterat mot din husvägg? Vi hjälper dig att rita upp just din dröm!
Våra uterum och vinterträdgårdar är underhållsfria och allt material kan återanvändas till nästan 100%.

Läs 5 vanliga frågor om uterum här.

Ett helisolerat uterum eller vinterträdgård tar dig
närmre naturen.

I ett helisolerat
uterum eller vinterträdgård kan du njuta alla årets månader, varmt och ljust!

I ett helisolerat uterum/vinterträdgård kan du njuta av allt det vackra i en underbar plats omgiven av växter, vänner och familj.

VÅRA MODELLER

Victoria kundanpassade uterum

Med ett kundanpassat uterumssystem får du fantastiska möjligheter att öka ytan på ditt hus och samtidigt komma närmre naturen. Det helisolerade uterumssystemet Victoria har ett stort utbud av uterum i standardutförande. Edwardian, Georgian, Tudor och Victorian Style – alla med olika takform.

Victoria standard uterum

Vi har ett brett standardsortiment av fristående uterum, vinterträdgårdar och paviljonger. Victoriasystemet är ett fantastiskt glasat rum som du kan använda året runt. För fullständig användning under vintermånaderna rekommenderar vi en isolerad platta och någon form av värmetillförsel.

5 vanliga frågor om uterum

Ett uterum kan användas året om och på många olika sätt – det finns oändliga möjligheter till både utformning och användningsområden. Det är helt upp till dig!  Men vad behöver man egentligen tänka på innan man bygger ett uterum och vad skiljer dessa åt från att bygga t.ex. ett växthus eller orangeri? För att få svar på de här frågorna och mycket mer ger Classicums kunniga rådgivare, Karin, några tips på vad du kan tänka på om du funderar på att bygga ett uterum!

5 vanliga frågor om uterum
Melbourne Isolerat Uterum

VÄXTHUSHJÄLPEN

Enkelglas eller isolerad konstruktion? Orangeri, växthus,
uterum eller vinterträdgård? Ska jag bygga själv eller ta
hjälp av montörer? Behöver jag ansöka om bygglov?

Vi har samlat alla tänkbara frågor här!

Vanliga frågor
Helios Victorian Kampanj

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Visningsträdgårdar

INSPIRATION

Här hittar du inspiration och tips för trädgårdens alla rum.

Ta mig till inspiration Till Lilla Växthusskolan
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Se mer
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.