Jobba hos oss - Classicum Växthus
Jobba hos Classicum

Jobba hos oss

VÄX TILLSAMMANS MED OSS

Tänk att få arbeta med sin passion. Med människor, härliga kunder och fantastiska medarbetare. Det har vi möjlighet till på Classicum.

Egentligen räcker det med att titta på ett glasat rum; växthus, orangeri eller vinterträdgård för att väcka drömmarna till liv; gröna drömmar om en tillvaro för både avkoppling och sociala tillställningar. Classicum har ett mycket brett sortiment av växthus, orangerier & isolerade vinterträdgårdar. I Svedala och i Solna har vi stora utställningsträdgårdar med våra konstruktioner i naturlig utomhusmiljö. Vårt huvudkontor ligger idag i Svedala där vi förutom vår utställning, säljer redskap, odlingstillbehör och inredning för det glasade rummet. Till hösten flyttar vi till nybyggda lokaler närmare Malmö med större butik, café och utställning både inomhus och utomhus.

Vill du följa med oss på den här resan?
Skicka in en spontanansökan till info@classicum.se eller kika här nedan vilka tjänster som vi letar efter en kollega till.

”Classicum är ett familjeföretag där alla anställda är engagerade och involverade i miljöarbetet. Tillsammans kan vi åstadkomma mycket.”

Läs mer om vår miljöpolicy här

I nästan 30 år har vi fört svenskar närmare värmen. Till en plats i det fria, närmare naturen. En plats där du kan duka upp till fest, njuta av morgonkaffet, se tomaterna växa fram eller bara vara dig själv – oavsett väder.

Men det vi är allra stoltast över är nog att vi fört människor närmare varandra. För egentligen handlar inte bara Classicum om vårt unika sortiment av växthus, orangerier och isolerade uterum av högsta kvalitet. Eller att vi under lång tid lärt oss hur man bäst skräddarsyr lösningarna efter just dina behov och din smak.

Classicum handlar om dig och dem du älskar. Om att du ska kunna umgås med dem under en längre tid på året – på en vacker och trygg plats. Som är lite varmare.

Läs mer om våra värdeord här
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.