Jobba hos oss - Classicum Växthus

Kostnadsfri rådgivning för växthus och uterum | Boka rådgivning här >

Jobba hos oss

VÄX TILLSAMMANS MED OSS

Tänk att få arbeta med sin passion. Med människor, härliga kunder och fantastiska medarbetare. Det har vi möjlighet till på Classicum.

Egentligen räcker det med att titta på ett glasat rum; växthus, orangeri eller vinterträdgård för att väcka drömmarna till liv; gröna drömmar om en tillvaro för både avkoppling och sociala tillställningar. Classicum har ett mycket brett sortiment av växthus, orangerier & isolerade vinterträdgårdar. I Kabbarp och i Solna har vi stora utställningsträdgårdar med våra konstruktioner i naturlig utomhusmiljö. Vårt nybyggda huvudkontor ligger i Kabbarp utanför Malmö där vi förutom vår fina utställningsmiljö även skapar en ny inspirerande inomhusutställning, café och butik. I butiken säljer vi redskap, odlingstillbehör och inredning för det glasade rummet.

Vill du följa med oss på den här resan?
Skicka in en spontanansökan till info@classicum.se eller kika här under vilka tjänster som ligger ute just nu.

”Classicum är ett familjeföretag där alla anställda är engagerade och involverade i miljöarbetet. Tillsammans kan vi åstadkomma mycket.”

Om oss

I nästan 30 år har vi fört svenskar närmare värmen. Till en plats i det fria, närmare naturen. En plats där du kan duka upp till fest, njuta av morgonkaffet, se tomaterna växa fram eller bara vara dig själv – oavsett väder.

Men det vi är allra stoltast över är nog att vi fört människor närmare varandra. För egentligen handlar inte bara Classicum om vårt unika sortiment av växthus, orangerier och isolerade uterum av högsta kvalitet. Eller att vi under lång tid lärt oss hur man bäst skräddarsyr lösningarna efter just dina behov och din smak.

Värdeord

Classicum handlar om dig och dem du älskar. Om att du ska kunna umgås med dem under en längre tid på året – på en vacker och trygg plats. Som är lite varmare.

Inspiration
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.