Kampanjer & Erbjudanden - Classicum

Kampanjer & Erbjudanden

SERRALUX FENIX växthuspaket 30% rabatt

NYHET 2023! Serralux Fenix är en ny medlem i den populära Serraluxfamiljen men med större flexibilitet för placering av dörrar och fönster. Växthuspaketet har en stark aluminiumkonstruktion med möjlighet att placera skjutdörrarna både på gavel och långsida.

Jubileumserbjudandet gäller ett begränsat antal växthus – så det är först till kvarn för att ta del av detta erbjudande.

HELIOS UNIK växthuspaket 30% rabatt

NYHET 2023! Unikt och komplett växthuspaket anpassat för mur med extra höga dörrar.

Helios Unik är framtaget för dig som önskar en större rymd och högre dörrar och är en nyhet för 2023 och Classicums 30 års jubileum! Vårt Unika hus har en dörrhöjd på 211 cm och en sidohöjd på 221 cm. Den ökade volymen göra att klimatet blir jämnare – både för dig och dina växter!

Jubileumserbjudandet gäller ett begränsat antal växthus – så det är först till kvarn för att ta del av detta erbjudande. Levereras i slutet av april/början av maj.

CLASSICUMS NYHETSBREV

ANMÄL DIG OCH TA DEL AV ERBJUDANDEN, TÄVLINGAR & MASSOR AV INSPIRATION

I samband med dina kontakter med Classicum kommer vi att ta del av och behandla dina personuppgifter. För mer information, se vår personuppgiftspolicy. Genom att kryssa i rutan bekräftar jag att jag har tagit del av Classicums personuppgiftspolicy.

0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.