Om Classicum Växthus

Covid-19

Vi prioriterar hälsa och säkerhet för våra kunder och medarbetare. Vi vill att Du som kund alltid ska känna dig trygg hos oss på Classicum.

Vi gör vårt yttersta för att utreda konsekvenser på grund av coronaviruset och situationen i världen och hör av oss så fort vi vet mer. Du är alltid varmt välkommen att ringa eller maila oss om du har frågor på din leverans.

Vi har vidtagit flera åtgärder för att förebygga smittspridning i våra utomhusutställningar och följer riktlinjer från myndigheterna.

Vi håller öppet som vanligt och önskar Er varmt välkomna ut till oss på Classicum, i Svedala och Solna samt till Brunsbo gästgiveri & hotell där du kan uppleva några av våra växthus, orangerier, uterum och vinterträdgårdar, i naturlig miljö.

Vi finns också här för dig per telefon och mail och arbetar så fort vi kan för att inspirera, engagera och dela med oss av vår kunskap och erfarenhet kring våra glasade rum. Ett Rum att Älska.

Ta hand om dig och varmt välkommen till våra inspirerande utomhusutställningar ❣️

Classicum


Med ett brinnande intresse för trädgård och odling i växthus som drivkraft startade vi Classicum Växthus AB år 1993. Med vår utbildning från Sveriges Lantbruksuniversitet Alnarp hade vi både råg i ryggen, gröna fingrar och stor kunskap om trädgård och odlingsteknik i växthus under svenska klimatförhållanden.

Hög kompetens och utbildning hos våra medarbetare har sedan starten varit en av våra ledstjärnor.

Alla besitter idag lång erfarenhet både i växthusteori och växthuspraktik.
Dessutom är flera av oss specialutbildade i växthusodling och biologisk bekämpning.
Vi har 30-års erfarenhet med växthus av glas och aluminium. Vårt sortiment säljs endast av Classicum.

Växthusen och våra andra konstruktioner såsom glaspaviljonger, orangerier, uterum, lusthus, conservatories, vinterträdgårdar, med flera, ska både vara vackra och fungera praktiskt ur klimatsynpunkt.
Idag har vi Europas bredaste sortiment med allt ifrån mindre växthus av plast till helisolerade uterumskonstruktioner.
Storlekarna börjar på 3 m² och växthusen har stor variation då det gäller form, färg och mått.

Våra mest omtyckta växthus är Serralux, Helios och Antique men även de runda paviljongerna, lusthusen och uterummen har blivit mycket populära.

I våra uställnings- och visningsträdgårdar i Svedala och Solna är våra konstruktioner placerade både på stenbelagda ytor, trädäck, mot fasad och på mur.
På plats får du lättare en uppfattning om hur den tilltänkta konstruktionen kan se ut i en verklig miljö.
De är personligt inredda och försedda med alla våra tillbehör, som vi använder i praktiken för att ge dig inspiration och kunskap.

Vi vill förmedla det vi brinner för, kunskap om våra hus från golv till tak, i en naturlig miljö.