Om oss - Classicum

Om oss

VÄLKOMMEN TILL CLASSICUM VÄXTHUS

Tänk att få arbeta med sin passion. Med människor, härliga kunder och fantastiska medarbetare.
Det har vi möjlighet till på Classicum.

Vi vill följa våra kunder på den spännande resan att skapa ett Rum att Älska; för dig och många efter dig. En varmare plats. Ett glasat rum där du kan odla dina favoritväxter, dig själv, familj och vänner. Vi vill att kundens resa från idé till verklighet skall bli en upplevelse utöver det vanliga och med största engagemang, glädje och kunskap vill vi förmedla det vi brinner för; ett glasat favoritrum av hög kvalitét. Ett växthus & orangeri av enkelglas, eller ett isolerat uterumssystem och vinterträdgård.

 

OM OSS

Classicums historia började redan 1993 med några av växthusmodellerna som fortfarande finns i sortimentet. Under 2019 tog Anna och Daniel Bertland över verksamheten med visionen om att fortsätta att erbjuda marknadsledande produkter men också att kunna förmedla kunskap och inspiration längs hela kundresan. Vi effektiviserar, digitaliserar och förbättrar processer och hoppas att Ni gillar det.

I september 2019 gick jag in som VD på Classicum och har fått uppleva några av de roligaste månaderna i arbetslivet. Med bakgrund från läkemedelsindustrin, med kvalitét, kundservice och ledarskap som den röda tråden tillsammans med mitt intresse av försäljning, odling och trädgård, så kändes det som ett spännande företag att bygga vidare på. Tillsammans med Daniels erfarenhet från fastighets- och företagsutveckling och de anställdas gedigna kunskap kring våra konstruktioner så gör vi allt för att leverera kvalitetsprodukter till nöjda kunder i Norden.

Vi har arbetat med våra konstruktioner i många år och är stolta över kvalitén och vårt utbud. Vi är ett växande team med olika utbildning, kunskap och erfarenhet. En del är utbildade på Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU i Alnarp och har gedigen kunskap inom växthusodling i vårt klimat och med upp till 20 års erfarenhet från Classicum. Gemensamt för oss alla är att vi älskar det vi gör och hoppas att det märks i vår diskussion med dig som kund.

Vi är måna om den värld vi lever i, våra barn och barnbarn kommer att leva i och tycker det är viktigt att arbeta med produkter som håller, är framtagna på ett hållbart sätt och som fraktas till er på bästa möjliga sätt med miljön i fokus. Läs gärna mer om detta i vår miljöpolicy.

Välkommen till Classicum för inspiration och rådgivning!
Anna med personal

Besök en av våra visningsträdgårdar

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningar. Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, glasade paviljonger, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egen trädgård. Passa även på att ta en smarrig fika om du besöker oss i Kabbarp eller att inspireras i våra inspirerande trädgårdar.

Visningsträdgårdar
”Classicum är ett familjeföretag där alla anställda är engagerade och involverade i miljöarbetet. Tillsammans kan vi åstadkomma mycket.”
Läs mer om vår miljöpolicy här

I över 30 år har vi fört svenskar närmare värmen. Till en plats i det fria, närmare naturen. En plats där du kan duka upp till fest, njuta av morgonkaffet, se tomaterna växa fram eller bara vara dig själv – oavsett väder.

Men det vi är allra stoltast över är nog att vi fört människor närmare varandra. För egentligen handlar inte bara Classicum om vårt unika sortiment av växthus, orangerier och isolerade uterum av högsta kvalitet. Eller att vi under lång tid lärt oss hur man bäst skräddarsyr lösningarna efter just dina behov och din smak.

Nyfiken på att jobba hos oss?

Classicum handlar om dig och dem du älskar. Om att du ska kunna umgås med dem under en längre tid på året – på en vacker och trygg plats. Som är lite varmare.

Läs mer om våra värdeord här

VI STÖDJER:

0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.