Victoria Kundanpassat Uterum - En härlig oas året runt - Classicum

upp till 30% alla växthus & uterum | Se våra kampanjer >

Victoria Kundanpassat Uterum

Victoria Kundanpassat Uterum

Victoria Kundanpassat Uterum

Victoria Kundanpassat Uterum

Victoria Kundanpassat Uterum

EN HÄRLIG OAS ÅRET RUNT

Med ett kundanpassat uterumssystem får du fantastiska möjligheter att öka ytan på ditt hus och samtidigt komma närmare naturen. Vår skräddarsydda helisolerade uterumssystem Victoria öppnar upp för fantastiska möjligheter att utöka ytan på ditt hem samtidigt som du omfamnar naturen året runt. Victoria, ger dig friheten att designa ditt eget uterum med en imponerande variation. Välj mellan stilarna Edwardian, Georgian, Tudor och Victorian, var och en med sin unika takform för att skapa det perfekta uterummet för dig. Och det bästa av allt – vi erbjuder fullständig kundanpassning för att säkerställa att ditt uterum är precis som du drömt om.

Vi förstår att varje kund har unika önskemål och behov. Därför erbjuder vi inte bara olika takformer och stilar utan även en rad alternativ för stommen och takets täckmaterial. Den standardmässiga helvita stommen ger en fräsch och ren känsla, medan U-värdet på 1,4 säkerställer effektiv isolering som är anpassad för nordiska förhållanden. Vi förser även sidorna med klart 28 mm dubbelglas, med ett U-värde på 1,5 – vilket ger en behaglig atmosfär oavsett årstid.  Victoriasystemet är underhållsfritt och består av en miljövänlig till 100% återvinningsbar formstabil PVC med en kärna av stål eller aluminium. Profiler som varken skadas av regn, frost eller sol. PVC innebär att du slipper skrapa färg och måla om vilket i sig är miljövänligt ur ett längre perspektiv.

När det gäller takets täckmaterial har du möjlighet att välja mellan Polykarbonat 24 mm med ett U-värde på 1,6 för optimal energieffektivitet. Standardglas 24 mm med ett U-värde på 2,7 passar utmärkt för de som söker en balans mellan prestanda och kostnadseffektivitet. För de som strävar efter det bästa kan vårt De lux glas 24 mm med ett U-värde på 1,0 och värmereflekterande glas vara det perfekta valet, reflekterande upp till 70% av värmeinstrålningen för en behaglig atmosfär året runt. Det finns också ett stort urval av dörrar såsom slagdörr, skjutdörr eller vikdörrar.

Vi strävar efter att erbjuda en unik kombination av estetik, funktionalitet och hållbarhet, allt paketerat i ett kundanpassat uterumssystem. Våra rådgivare hjälper dig att designa ditt eget uterum och skapa en oas som är skräddarsydd för dig och ditt hem.

Visar alla 4 resultat

5 vanliga frågor om uterum

Ett uterum kan användas året om och på många olika sätt – det finns oändliga möjligheter till både utformning och användningsområden. Det är helt upp till dig!  Men vad behöver man egentligen tänka på innan man bygger ett uterum och vad skiljer dessa åt från att bygga t.ex. ett växthus eller orangeri? För att få svar på de här frågorna och mycket mer ger Classicums kunniga rådgivare, Karin, några tips på vad du kan tänka på om du funderar på att bygga ett uterum!

5 vanliga frågor om uterum

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Visningsträdgårdar

INSPIRATION

Här hittar du inspiration och tips för trädgårdens alla rum.

Ta mig till inspiration Till Lilla Växthusskolan
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Se mer
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.