Montörer - Classicum

Monteringshjälp - Uterum & växthus

Ta hjälp av våra erfarna montörer om ni bor i Skåne eller angränsande landskap, eller montera på egen hand. Vi har även etablerade samarbetspartners på olika platser runt om i landet som känner till våra konstruktioner.

Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning och samarbetar därför med duktiga personer som är bra på sitt expertområde. Därför samarbetar vi även med trädgårdsdesigners och anläggare runt om i landet.

Montörer vi samarbetar med

Stockholm Utemiljö Classicum

Stockholm

Med mer än tio års samarbete med Classicum kan vi deras konstruktioner både utan och innan. Vi står för snabb och kvalitativ montering. Vi utför även totalentreprenad i trädgårdar, på innegårdar samt offentliga miljöer, såsom plattsättning, murning, nyplantering, anläggning av konstgräs, altanbyggnationer mm.

Skåne, Småland & Blekinge

Classicums montageteam hjälper till med montering av växthus, orangeri och uterum i stora delar av landet. Vi har egna montörer i södra Sverige som arbetar året runt med montage.

Väst Sverige (utgår från Kungsbacka)

Monterar växthus för Classicum i eget företag. Eftersom förutsättningarna för montering av växthus varierar så lämnar jag en uppskattning av kostnad för växthusmontering när jag talat med dig personligen.

Östergötland

Eriksson Bygg & Montage i Östergötland har mångårig erfarenhet av byggnation och montage av alla typer av inglasningar, växthus och uterum. Genom samarbetspartners kan vi även erbjuda och samordna grund- och murningsarbeten till de Classicum-lösningar där det är aktuellt.
Välkommen att kontakta oss för planering och prisuppgift.

Skåne

Rosén & Frick Bygg AB är ett företag med över 15 års erfarenhet inom byggbranschen. Vi arbetar över hela Skåne och erbjuder allt ifrån snickeriarbeten, måleriarbeten, kakel -och klinkersättning, alla typer av renoveringar, tillbyggnader och husbyggen. Vi är ett byggföretag som innehar alla försäkringar, certifieringar och garantier som krävs för de arbeten vi utför.

Vill du samarbeta med oss?

Brinner du också för det glasade rummet och en fin utemiljö? Vi söker fler samarbetspartners runt om i landet och du är varmt välkommen att höra av dig till oss på info@classicum.se så berättar vi mer!

KUNSKAP & RÅD

Vi på Classicum har arbetat med glasade rum sedan 1993. Här har vi samlat de frågor vi ofta får av våra kunder. Förhoppningsvis hittar du svar på dina frågor om växthus, orangeri, uterum, bygglov, montering och mycket mer. Annars är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Kunskap & råd

VÄXTHUSHJÄLPEN

Enkelglas eller isolerad konstruktion? Orangeri, växthus, uterum eller vinterträdgård? Ska jag bygga själv eller ta hjälp av montörer? Behöver jag ansöka om bygglov?

Vi har samlat alla tänkbara frågor här!

Vanliga frågor
Helios Victorian Kampanj

INSPIRATION

Här hittar du inspiration och tips för trädgårdens alla rum.

Ta mig till inspiration Till Lilla Växthusskolan
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Se mer
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.