Värdeord - Classicum

Kostnadsfri rådgivning för växthus och uterum | Boka rådgivning här >

Jobba hos Classicum

Våra värdeord

ENGAGEMANG

Vi är måna om att alltid göra det lilla extra. Vi ser personligt engagemang och ansvar som en del av vår personliga utveckling. Därför vill vi mer och gör mer. Tack vare engagemanget hos alla medarbetare på Classicum kan vi lösa det mesta, för varandra och för dig som kund. Det gör vi varje dag. Och det skall vi fortsätta med.

 

KVALITET

Våra produkter och vårt arbete håller hög kvalitet. Allt för att du som kund skall känna dig trygg med oss och våra produkter. Vi är stolta över att arbeta med hållbara produkter som är snälla mot miljön. Vi drivs av viljan att ge våra kunder en ökad livskvalitet, oavsett om du är en livsnjutare eller en trädgårdsentusiast. Eller kanske både och.

 

KUNSKAP & KREATIVITET

Kunskap och kreativitet värderas högt av oss, både internt och externt. Det gör att vi älskar vårt arbete, att få vidareutvecklas och att få dela med oss av vår kunskap. Om något blir fel, tar vi lärdom av det och löser problemet tillsammans. Vi gör alltid vårt bästa för att återkoppla till dig som kund så fort vi kan.

 

GLÄDJE & POSITIVITET

Glädje och positivitet på jobbet är viktigt tycker vi. Viktigt är också en prestigelös miljö där vi ser och stöttar varandra. Vi skapar förutsättningar för varandra och för våra kunder. Vi skrattar, samarbetar och utmanar varandra. Lust är kraftens källa.

 

INSPIRATION

Inspiration är lätt att få av våra kvalitetsprodukter. Vi inspirerar varandra och dig som kund till en härligare hemmamiljö där du kan förlänga säsongen, skapa medelhavsklimat hemma och uppleva ute trots att du är inne. En plats närmare naturen. Helt enkelt en varmare plats.

KUNSKAP & RÅD

Råd och tips ingår alltid på Classicum, vi delar gärna vår erfarenhet med er!

Läs allt om kunskap & råd här >>

Boka rådgivning här >>

BLI INSPIRERAD

Orangeri, växthus, isolerat uterum eller vinterträdgård?
Hur har andra gjort och vad tänker de efter sitt växthusköp? Låt Krickelin och några fler av våra kunder inspirera dig i ditt val av ett glasat rum.

Våra kunder
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.