Samarbetspartners - Classicum

Samarbetspartners

Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning och samarbetar därför med duktiga personer som är bra på sitt expertområde. Brinner du också för det glasade rummet och en fin utemiljö? Vi söker fler samarbetspartners runt om i landet och du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Stockholm Utemiljö är specialist på den gröna miljön

Stockholm

Med mer än tio års samarbete med Classicum kan vi deras konstruktioner både utan och innan. Vi står för snabb och kvalitativ montering.

Vi utför även totalentreprenad i trädgårdar, på innegårdar samt offentliga miljöer, såsom plattsättning, murning, nyplantering, anläggning av konstgräs, altanbyggnationer mm.

För att enkelt utrycka sig. Allt som har med Utemiljö att göra.

Kontakta oss på tel 08 540 200 60

Besök Stockholm Utemiljö

WBV Anläggning AB

Stockholm/Mälardalen

Vi utför mark- och grundarbeten som schaktning, plattläggning, gjutning och murning. Vi fokuserar på att ha kompetenta och engagerade medarbetare och jobbar i nära relation med dig som kund.

Vår verksamhet bygger på att få nöjda kunder som leder till ett långsiktigt samarbete.

Välkommen att kontakta oss för offert på markarbeten till ditt nya Classicum växthus!

Besök WBV Anläggning
WBW Anläggning

Danielz Bygg & Trädgårdsentreprenad AB

Malmö

Danielz Bygg & Trädgårdsentreprenad AB utför stenläggning, mur och snickeriarbete för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. De har flera års erfarenhet i branschen och stor kunskap inom sitt område.

Kontakta för ett offertförslag eller om ni har frågor och funderingar.

Kontakta på 070-452 51 30
Danielz bygg och entreprenad

JJAB tak och anläggning

Södra Sandby, Skåne

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Vi hjälper dig! Vi utför allt från trädgårdsanläggning till VA arbeten så som dränering, vatten och avlopp. Vi kan även erbjuda total entreprenad av din utemiljö då vi samarbetar med både elektriker och snickare. Inget jobb är för litet eller för stort. Vi utför t.ex. anläggningsarbete, stenläggning, plantering, snickeri och mur.

Kontakta oss för ett offertförslag eller om ni har frågor och funderingar, vi står gärna till er tjänst!

Besök JJAB tak och anläggning

Sven-Olof Axelssons Bygg & Montering

Kungsbacka

Monterar växthus för Classicum i eget företag. Eftersom förutsättningarna för montering av växthus varierar så lämnar jag en uppskattning av kostnad för växthusmontering när jag talat med dig personligen.

Sven-Olof Axelsson
Mobil: 073 324 95 51 | Mail: Byggmontering@outlook.com

Skicka ett mail till Sven-Olof
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.