Samarbetspartners - Classicum Växthus

10-30% på ALLA växthus, orangerier, uterum & pergolas | Till kampanjen »

Samarbetspartners

Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning och samarbetar därför med duktiga personer som är bra på sitt expertområde. Brinner du också för det glasade rummet och en fin utemiljö? Vi söker fler samarbetspartners runt om i landet och du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Montagehjälp

Stockholm Utemiljö Classicum

Stockholm

Med mer än tio års samarbete med Classicum kan vi deras konstruktioner både utan och innan. Vi står för snabb och kvalitativ montering. Vi utför även totalentreprenad i trädgårdar, på innegårdar samt offentliga miljöer, såsom plattsättning, murning, nyplantering, anläggning av konstgräs, altanbyggnationer mm.

Skåne, Småland & Blekinge

Classicums montageteam hjälper till med montering av växthus, orangeri och uterum i stora delar av landet. Vi har egna montörer i södra Sverige som arbetar året runt med montage.

Väst Sverige (utgår från Kungsbacka)

Monterar växthus för Classicum i eget företag. Eftersom förutsättningarna för montering av växthus varierar så lämnar jag en uppskattning av kostnad för växthusmontering när jag talat med dig personligen.

Mobil: 073 324 95 51 | Mail: Byggmontering@outlook.com

Mark- och murarbete

Stockholm Utemiljö Classicum

Stockholm

Med mer än tio års samarbete med Classicum kan vi deras konstruktioner både utan och innan. Vi står för snabb och kvalitativ montering. Vi utför även totalentreprenad i trädgårdar, på innegårdar samt offentliga miljöer, såsom plattsättning, murning, nyplantering, anläggning av konstgräs, altanbyggnationer mm.

Danielz bygg och entreprenad

Malmö

FTF Bygg AB. Utför stenläggning, mur och snickeriarbete för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. De har flera års erfarenhet i branschen och stor kunskap inom sitt område.

Trelleborg, Skåne

Leijonhufvud Bygg & Renovering AB erbjuder bygg- och renoveringstjänster sedan 2011. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt, där inget projekt är för litet eller för stort. Enligt oss är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete är god kommunikation och öppenhet.

Skåne

Rosén & Frick Bygg AB är ett företag med över 15 års erfarenhet inom byggbranschen. Vi arbetar över hela Skåne och erbjuder allt ifrån snickeriarbeten, måleriarbeten, kakel -och klinkersättning, alla typer av renoveringar, tillbyggnader och husbyggen. Vi är ett byggföretag som innehar alla försäkringar, certifieringar och garantier som krävs för de arbeten vi utför.

Skåne

Vi på Lödde mur & puts AB är ett mindre murföretag med över 20 års yrkes erfarenhet inom byggbranschen. Vi är främst inriktade inom murning och putsning av fasader både inom nybyggnation och renoveringar. Det har blivit många projekt genom åren med många nöjda kunder. Vi kan nu erbjuda i samarbete med Classicum, murning av stommar till växthus och uterum, stommar i både tegel eller puts. Vi murar och putsar efter era önskemål!

Blekinge/Södra Sverige

Björkehill Entreprenader har möjlighet att hjälpa kunder med allt från grundarbetet till växthuset, stensättningar, murningar och även att bygga upp huset. Vi utför murarbeten av såväl betongsten, natursten och sprängsten. Vi arbetar både mot privatpersoner men även bostadsrättsföreningar. Vi utför större arbeten över hela Blekinge med omnejd och mindre arbeten över hela södra Sverige. Stensättning av så väl betongplattor, ölandssten, gatsten och skiffer.

WBW Anläggning

Stockholm/Mälardalen

Vi utför mark- och grundarbeten som schaktning, plattläggning, gjutning och murning. Vi fokuserar på att ha kompetenta och engagerade medarbetare och jobbar i nära relation med dig som kund. Vår verksamhet bygger på att få nöjda kunder som leder till ett långsiktigt samarbete.

Södra Sandby, Skåne

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Vi hjälper dig! Vi utför allt från trädgårdsanläggning till VA arbeten så som dränering, vatten och avlopp. Vi kan även erbjuda total entreprenad av din utemiljö då vi samarbetar med både elektriker och snickare. Inget jobb är för litet eller för stort. Vi utför t.ex. anläggningsarbete, stenläggning, plantering, snickeri och mur.

Hörby, Skåne

Proffs på allt inom murningar och putsningar. GMM är Skånes största murbolag med över 30 års erfarenhet. Vi utför arbeten i hela Skåne och hjälper gärna till med era kommande projekt. Man kan hitta referenser från murade växthus som GMM har murat i Classicums utställning i Åkarp!

Skånemuraren

Teckomatorp, Skåne

Skånemuraren är specialister på murning och utför all typ av murningsarbeten såväl inom- som utomhus, med högsta hantverksmässiga kvalitét för såväl byggföretag, fastighetsbolag som privatpersoner. Vi kan hjälpa dig med att gjuta sargen runt om plattan och mura upp med lecablock som vi sedan murar upp tegelstenarna på. Utgår från Teckomatorp men tar uppdrag i hela Skåne. Dessutom säljer vi också tegel som är från tidigt 1900 tal fram till 50-tal.

Trädgårdsarkitekter

Södra Sandby, Skåne

Jag heter Maria Dremo Sundström och driver Almbacken Trädgårdsdesign. Jag har alltid haft ett starkt intresse för skapande i färg och form, men också för det levande. I trädgårdsdesignen har jag hittat mitt drömyrke, där jag kan använda mina styrkor och min passion.

Stockholm

Trädgårdsform erbjuder tjänster inom trädgårdsdesign i Stockholm. Med smart trädgårdsplanering får du en överblick på det du vill förändra i din trädgård. Du kan i lugn och ro utveckla och anlägga en del i taget. Med rätt växtval kan din trädgård bli både funktionell, vacker och så lättskött som du själv önskar.

Trädgårdsform i Stockholm är verksam över hela Mälardalen och har ett stort engagemang i att uppnå varje kunds trädgårdsdröm.

Stockholm

Älska Trädgård designar attraktiva och klimatsmarta villaträdgårdar för framtiden. Jag hjälper er med att planera och utforma hela eller delar av din trädgård. Jag kan hitta den röda tråden i trädgården gällande struktur, formgivning och harmoni - med tomtens förutsättningar och husets befintliga arkitektur som utgångsläge. Älska Trädgård åtar sig enbart trädgårdsarktiektuppdrag i Stockholm.

Stockholm

Life4Garden designar och planerar trädgårdar där varje trädgård och design är unik! Den är baserad på dina behov, önskemål och personliga stil men också anpassad till miljön och dess förutsättningar.

Life4Garden är verksam i Stockholm och är gärna med i hela ditt trädgårdsprojektet - från trädgårdsrådgivning till färdig trädgård! Låt mig höra mer om dina idéer!

Höllviken

Lotta är utbildad trädgårdsmästare och formgivare, efter 30 år som grafisk formgivare tog hon steget in i den gröna världen. Nu förenar hon sina erfarenheter och skapar trädgårdar efter devisen: ”gröna rum i harmoni med natur och arkitektur".

Skåne

Som din trädgårdsarkitekt erbjuder jag dig, som har en trädgård i Skåne, skräddarsydda designlösningar och trädgårdskonsultationer. Din trädgårdsdröm kanske bara är just en dröm, än så länge, och dina idéer behöver landa i en plan. Eller så har du en trädgård där hela eller delar är i behov av en omgestaltning. Du kanske är på gång att köpa ett växthus eller uterum och trädgården behöver få en ny form. I designprocessen kombinerar jag grön kompetens med stor lyhördhet och energi för att skapa en utemiljö som passar just dina unika behov och plats på jorden. Du får en vacker och konsekvent trädgårdsdesign som gynnar biologisk mångfald och värnar om vår jord.

0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.