Samarbetspartners - Classicum

Samarbetspartners

Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning och samarbetar därför med duktiga personer som är bra på sitt expertområde. Brinner du också för det glasade rummet och en fin utemiljö? Vi söker fler samarbetspartners runt om i landet och du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Stockholm Utemiljö är specialist på den gröna miljön

Stockholm

Med mer än tio års samarbete med Classicum kan vi deras konstruktioner både utan och innan. Vi står för snabb och kvalitativ montering

Vi utför även totalentreprenad i trädgårdar, på innegårdar samt offentliga miljöer, såsom plattsättning, murning, nyplantering, anläggning av konstgräs, altanbyggnationer mm

För att enkelt utrycka sig. Allt som har med Utemiljö att göra.

Kontakta oss på tel 08 540 200 60

Besök Stockholm Utemiljö

Haga Entreprenad AB

Hurva, Skåne

Haga Entreprenad utför mark- och trädgårdsanläggning, skötsel och maskinkörning för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi utför t.ex schaktning, läggning plattor, dränering, bygga murar, stensättning, plantera och kan även utföra mindre snickeriarbeten. Trots att vi är ett relativt nystartat företag, har vi många års erfarenhet från branschen.

Besök Haga Entreprenad AB

JJAB tak och anläggning

Södra Sandby, Skåne

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Vi hjälper dig! Vi utför allt från trädgårdsanläggning till VA arbeten så som dränering, vatten och avlopp. Vi kan även erbjuda total entreprenad av din utemiljö då vi samarbetar med både elektriker och snickare. Inget jobb är för litet eller för stort. Vi utför t.ex. anläggningsarbete, stenläggning, plantering, snickeri och mur.

Kontakta oss för ett offertförslag eller om ni har frågor och funderingar, vi står gärna till er tjänst!

Besök JJAB tak och anläggning

Sven-Olof Axelssons Bygg & Montering

Kungsbacka

Monterar växthus för Classicum i eget företag. Eftersom förutsättningarna för montering av växthus varierar så lämnar jag en uppskattning av kostnad för växthusmontering när jag talat med dig personligen.

Sven-Olof Axelsson
Mobil: 073 324 95 51 | Mail: Byggmontering@outlook.com

Skicka ett mail till Sven-Olof
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.