T-Formade Orangerier - Kvalitetshus med hög flexibilitet - Classicum

upp till 30% alla växthus & uterum | Se våra kampanjer >

T-Formade Orangerier

KVALITETSHUS MED HÖG FLEXIBILITET

Linné och Junior Orangeri är lite mindre standardhus. Helios och Antique är T-formade orangerier som du kan anpassa och bygga ut på många sätt. Linné och Antique Orangeri har en skarpare vinkel, vilket ger högre nockhöjd och en otrolig rymd i husen.

 

Nockdekoration, aluminiumsockel, takrännor och stuprör ingår alltid. Helios Orangeri har ett av marknadens kraftigaste profilsystem. Aluminiumkonstruktionen är alltid pulverbrännlackerad, se de olika modellerna för tillgängliga färgval. Önskas annan färg lämnar vi gärna offert.

Det ingår 4 stycken takluckor. Dessa kan automatiseras (fungerar utan ström) med Univent eller Megavent automatiska lucköppnare. Fler takluckor kan beställas till.

Som tillval finns även sidofönster och jalusifönster, det senare kan automatiseras. Classicum har från 2020 alltid härdat säkerhetsglas i våra konstruktioner.

MURMODELL
Linné Orangeri finns som 20 cm murmodell. Junior Orangeri kan ävfen sättas på en 40 cm hög mur, vilket innebär att huset får högre tak- och sidohöjd. Antique och Helios Orangeri finns som murmodell med 60, 40 eller 20 cm hög mur. Grundritning med murens yttermått och ställmått för dörrarnas placering erhålles vid order.

VÄXTHUSHJÄLPEN

Enkelglas eller isolerad konstruktion? Orangeri, växthus,
uterum eller vinterträdgård? Ska jag bygga själv eller ta
hjälp av montörer? Behöver jag ansöka om bygglov?

Vi har samlat alla tänkbara frågor här!

Vi finns här från idé till er första skörd
Helios Victorian Kampanj

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Visningsträdgårdar
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.