Boka gratis rådgivning om växthus och uterum - Classicum Växthus

Boka rådgivning

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Välkommen spontant till någon av Classicums utställningar eller boka in en kostnadsfri rådgivning på plats, per telefon eller via videomöte. Vi guidar dig genom hela processen så att din dröm om det glasade rummet kan förverkligas.
Ha gärna inspirationsbilder och eventuella ritningar med redan nu så våra rådgivare kan ge dig så bra vägledning som möjligt vad som passar dig och din trädgård bäst. Om du ska placera ditt växthus eller uterum i anslutning mot ditt hus eller annan fasad, är det jättebra om du har en ritning, eller mått som vi kan utgå ifrån. Det är också bra om vi får information om annat som har betydelse för väggmontagets placering tex dörrar, fönster, väderstreck eller annat. Om du önskar skickar vi en offert till dig. Självklart kan du komma på flera möten om så behövs.

BOKA RÅDGIVNING

Välkommen att boka ett möte med oss för att gå igenom dina frågor och funderingar. Vi träffas i våra inspirerande visningsträdgårdar eller över telefon. Fyll i informationen nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan och bokar in ett personligt möte. Vi tar även emot bokningsförfrågningar utanför våra ordinarie öppettider.

VI FINNS HÄR FÖR DIG FRÅN IDÉ TILL FÖRSTA SKÖRD

Classicum handlar om dig och de du älskar. Hos oss finns glasade rum för alla användningsområden. Ibland kan det vara svårt att veta vilket som passar bäst just för dig och din trädgård. Vår personal har stor kunskap om våra glasade rum som de gärna delar med sig utav till dig. Oavsett hur era drömmar ser ut förverkligar vi dem tillsammans. Läs några tips på vägen till ditt glasade rum här:

Vi finns här från idé till er första skörd

BLI INSPIRERAD

Orangeri, växthus, isolerat uterum eller vinterträdgård?
Hur har andra gjort och vad tänker de efter sitt växthusköp? Låt Krickelin och några fler av våra kunder inspirera dig i ditt val av ett glasat rum.

Våra kunder
Kristin
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.