Workshop & Event - Classicum Växthus

Nu har caféet i Kabbarp öppnat! | Se öppettider här »

Inspireras av oss och våra vänner

Workshop & Event

I våra visningsträdgårdar vill vi att du ska finna inspiration, uppleva spännande möten och skapa fina minnen. Att komma till oss i utställningarna eller per telefon skall vara en härlig upplevelse bara det – men nu skapar vi även workshops och inspirationsdagar i Kabbarp med de vackra skånska vidderna runt hörnet.

9 juni: Workshop Växthusodling : Inspirationsföreläsning med Gunnel Carlson

Livet i trädgården och framför allt i det glasade rummet är något som Gunnel Carlson verkligen har mycket kunskap inom. Följ med på en introduktion till växthusodling och inspireras av Gunnels inredda växthus hos oss här i Kabbarp. Därefter avrundar ni med en inspirationsföreläsning och en smakrik fika i ett av våra växthus i trädgården.
Dag: 9 juni 16:00-17:30 | Kostnad: 699 kr (ink. fika), betalningen är bindande men givetvis inte personlig. | Plats: Classicum Kabbarp, Kabbarps Smedjeväg 7-10. 23252 Åkarp
Läs mer och boka din plats här
NULL

BLI INSPIRERAD

Orangeri, växthus, isolerat uterum eller vinterträdgård?
Vad är skillnaden, vad skall jag tänka på och hur väljer jag? I vår växthusguide kan du både inspireras och få information om vad du bör tänka på inför ditt uterums- eller växthusköp.

Till Växthusguiden

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Se våra visningsträdgårdar
Välkommen till Classicums Visningsträdgård av Växthus, orangerier och uterum vid Brunnsviken i Solna, Stockholm. Classicums utställning av växthus, orangerier och uterum är utomhus i inspirerande trädgårdsmiljö.
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.