Workshop & Event - Classicum Växthus
Inspireras av oss och våra vänner

Workshop & Event

I våra visningsträdgårdar vill vi att du ska finna inspiration, uppleva spännande möten och skapa fina minnen. Att komma till oss i utställningarna eller per telefon skall vara en härlig upplevelse bara det – men nu skapar vi även workshops och inspirationsdagar i Kabbarp med de vackra skånska vidderna runt hörnet.

JUNI

3 & 4 juni – Keramikkurs med Lotta Sjöberg
– Prova-på drejning och kavling. Kabbarp.

Vår vän Lotta plockar med sig material, lera, drejplattor och kavlar för att ge dig en härlig introduktion till leran och keramikens underbara värld! Keramikkursen kommer äga rum hos oss i Kabbarp i våra inspirerande lokaler ute på den skånska myllan.

Här får du under 1,5 timmar lära dig grunderna i kavling och drejning av lera. Under kurstillfället kommer du få kavla två alster och dreja en skål. Efter workshopen torkas, bränns och glaseras dina saker av Lotta, och är redo för upphämtning ca. 4 veckor senare hos oss i Kabbarp.

790 kr. inkl. 2 kavlade och 1 drejat alster

Boka din plats här. 

Lördagen den 10: Juni, kl 10.00-16.00. Smultrongården utanför Örebro.

Möt vår kunniga växthusrådgivare Anna för rådgivning när vi gästar på Smultrongården utanför Örebro.

Boka möte för rådgivning

BLI INSPIRERAD

Orangeri, växthus, isolerat uterum eller vinterträdgård?
Vad är skillnaden, vad skall jag tänka på och hur väljer jag? I vår växthusguide kan du både inspireras och få information om vad du bör tänka på inför ditt uterums- eller växthusköp.

Växhusguiden

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Visningsträdgårdar
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.