Uterum & Vinterträdgård | Ett rum att Älska - Classicum

Uterum & Vinterträdgård

Uterum & Vinterträdgård

Uterum & Vinterträdgård

Uterum & Vinterträdgård

En härlig oas för alla årstider

Uterum & Vinterträdgård

Ett rum att njuta i året runt

Uterum & Vinterträdgård

OM UTERUM & VINTERTRÄDGÅRD

Upplev en varmare plats året om med våra mångsidiga inglasade uterum och vinterträdgårdar. Vi har inglasade uterum och vinterträdgårdar för nästan alla smaker.

Victoria, vårt eleganta och helisolerade uterumssystem tillverkat med en kärna av stål/aluminium klätt med underhållsfri PVC, erbjuder en imponerande variation med standardmodeller samt möjlighet till kundanpassning efter dina specifika önskemål och tomtförutsättningar.

Nyheten Nordic uterumssystem och pergola tillverkat i aluminium, producerade i Norge, kombinerar kvalitet och design för generationer framöver. Vårt utbud inkluderar helisolerade, oisolerade eller isolerglas i tak, med olika dörrar och skjutpartier för maximal flexibilitet. Oavsett väderlek kan du skapa ditt uterum precis som du vill ha det – en varmare plats inomhus med känslan av att vara ute.

Upplev naturen på nära håll i ett helisolerat uterum eller vinterträdgård, där varje månad blir en chans att njuta av ljus, värme och skönheten i en underbar plats tillsammans med växter, vänner och familj.

Ett isolerat uterum som tar dig närmre naturen och ger dig möjlighet att förlänga den säsong som de flesta av oss älskar allra mest, nämligen sommarhalvåret. Ett uterum eller vinterträdgård ger dig extra närhet till din trädgård och även som extra ljusinsläpp till ditt bostadshus under de dunkla vintermånaderna.

Det kan vara både fristående eller väggmonterat, som murmodell eller helglasat. Alla på en gjuten, isolerad platta tillexempel beklädd med klinker. Våra isolerade uterum förlänger den älskade sommarhalvåret och ger extra närhet till trädgården, samt ökat ljusinsläpp under vintermånaderna. Oavsett om du föredrar fristående eller väggmonterade modeller, murmodeller eller gjutna isolerade plattor med klinker, erbjuder vi anpassningsmöjligheter för att skapa ditt drömuterum. Installera en kamin eller golvvärme för extra mysfaktor.

Vi har uterum och vinterträdgårdar för alla smaker och behov, från standardutföranden till skräddarsydda lösningar. Vårt breda utbud inkluderar olika utseenden, prisklasser och materialval. Oavsett om du drömmer om ett fristående engelskt uterum eller en vinterbonad modern stil vid husväggen, hjälper vi dig att förverkliga din dröm.

Läs 5 vanliga frågor om uterum här.

Ett uterum eller vinterträdgård tar dig
närmre naturen.

I ett helisolerat
uterum eller vinterträdgård kan du njuta alla årets månader, varmt och ljust!

I ett helisolerat uterum/vinterträdgård kan du njuta av allt det vackra i en underbar plats omgiven av växter, vänner och familj.

VÅRA MODELLER

Nordic Kundanpassade uterum - Aluminium

Vinterträdgård med en klassisk och genomtänkt stil med sadeltak eller pulpettak. Ramverket består av pulverlackerad aluminium som är lätt att underhålla och som tål det hårda vädret vi har här i Norden. Anpassas för att klara snöbelastning i alla klasser. Vi skräddarsyr den fullisolerade vinterträdgården enligt ditt projekts behov och anpassar den i form, höjd, längd och bredd för att skapa det glasade rum du drömmer om. 10 mm oisolerat glas eller 28 mm isolerglas – välj det som passar bäst för att uppfylla din dröm!

Nordic Pergola - Aluminium

Det finns många alternativ när du väljer en pergola. Om du värdesätter kvalitet, design och en hög grad av anpassning, är det viktigt att välja viktigt att välja en konstruktion därefter. Du har största möjliga flexibilitet med en pergola – fristående eller mot vägg. Glastak eller lamelltak. Oavsett är det en produkt med strömlinjeformade linjer – integrerat stuprör och möjlighet att bygga in LED-belysning.

Victoria kundanpassade uterum

Med ett kundanpassat uterumssystem får du fantastiska möjligheter att öka ytan på ditt hus och samtidigt komma närmre naturen. Det helisolerade uterumssystemet Victoria har ett stort utbud av uterum i standardutförande. Edwardian, Georgian, Tudor och Victorian Style – alla med olika takform.

Victoria standard uterum

Vi har ett brett standardsortiment av fristående uterum, vinterträdgårdar och paviljonger. Victoriasystemet är ett fantastiskt glasat rum som du kan använda året runt. För användning under vintermånaderna rekommenderar vi en isolerad platta och någon form av värmetillförsel.

5 vanliga frågor om uterum

Ett uterum kan användas året om och på många olika sätt – det finns oändliga möjligheter till både utformning och användningsområden. Det är helt upp till dig!  Men vad behöver man egentligen tänka på innan man bygger ett uterum och vad skiljer dessa åt från att bygga t.ex. ett växthus eller orangeri? För att få svar på de här frågorna och mycket mer ger Classicums kunniga rådgivare, Karin, några tips på vad du kan tänka på om du funderar på att bygga ett uterum!

5 vanliga frågor om uterum
Melbourne Isolerat Uterum

VÄXTHUSHJÄLPEN

Enkelglas eller isolerad konstruktion? Orangeri, växthus,
uterum eller vinterträdgård? Ska jag bygga själv eller ta
hjälp av montörer? Behöver jag ansöka om bygglov?

Vi har samlat alla tänkbara frågor här!

Vanliga frågor
Helios Victorian Kampanj

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Visningsträdgårdar

INSPIRATION

Här hittar du inspiration och tips för trädgårdens alla rum.

Ta mig till inspiration Till Lilla Växthusskolan
FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
Se mer
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.