Victorian Standard Uterum - Tar dig närmare naturen - Classicum Växthus

Victoria Standard Uterum

Victoria Standard Uterum

ISOLERAT UTERUM SOM TAR DIG NÄRMARE NATUREN

Ett elegant underhållsfritt helisolerat uterumssystem med mycket stor variation. Vi har ett brett standardsortiment av fristående uterum, vinterträdgårdar och paviljonger. Victoriasystemet är ett fantastiskt glasat rum som du kan använda året runt. För fullständig användning under vintermånaderna rekommenderar vi en isolerad platta och någon form av värmetillförsel.
Som takbeklädnad kan du välja mellan glas och polykarbonat. Victoriasystemet är underhållsfritt och består av en miljövänlig till 100% återvinningsbar formstabil PVC med en kärna av stål eller aluminium. Profiler som varken skadas av regn, frost eller sol. PVC innebär att du slipper skrapa färg och måla om vilket i sig är miljövänligt ur ett längre perspektiv.

En fristående isolerad vinterträdgård eller paviljong utgör inte bara ett alternativ till ett traditionellt väggfast uterum, utan representerar också en möjlighet att skapa ett eget paradis där du kan omge dig själv med naturens skönhet. Det blir som en oas i din trädgård där du kan koppla av och uppleva harmonin mellan ditt hem och den frodiga omgivningen – hela säsongen!

Våra isolerade uterum är inte bara estetiskt tilltalande utan även praktiska. De ger dig flexibiliteten att använda dem året om, oberoende av väderförhållandena. Sätt din egen prägel på ditt fristående uterum genom att välja den modell som passar din vision, behov och boningshus bäst.

Hos Classicum finns isolerade konstruktioner i flertalet olika former. Allt från traditionellt rektangulära, kvadratiska och runda paviljonger. Dessutom fungerar paviljongen som mer än bara ett lusthus; den kan bli din personliga arbetsplats, avskild från ditt boningshus men ändå inom räckhåll.

När du väljer en paviljong från vårt sortiment investerar du inte bara i ett uterum utan i en livsstil. Det blir ett uttryck för din passion för skönhet och funktionalitet, samtidigt som det ger dig möjligheten att skapa minnen och ögonblick av glädje i ditt eget privata uterum.
Så låt våra isolerade paviljonger och vinterträdgårdar bli startpunkten för en ny era av utomhusliv. Oavsett om det är för avkoppling, arbete eller sociala sammankomster, skapar den en plats där glädje och skönhet förenas under alla årstider.

Visar alla 5 resultat

5 vanliga frågor om uterum

Ett uterum kan användas året om och på många olika sätt – det finns oändliga möjligheter till både utformning och användningsområden. Det är helt upp till dig!  Men vad behöver man egentligen tänka på innan man bygger ett uterum och vad skiljer dessa åt från att bygga t.ex. ett växthus eller orangeri? För att få svar på de här frågorna och mycket mer ger Classicums kunniga rådgivare, Karin, några tips på vad du kan tänka på om du funderar på att bygga ett uterum!

5 vanliga frågor om uterum

VÄXTHUSHJÄLPEN

Enkelglas eller isolerad konstruktion? Orangeri, växthus, uterum eller vinterträdgård? Ska jag bygga själv eller ta hjälp av montörer? Behöver jag ansöka om bygglov?

Vi har samlat alla tänkbara frågor här!

Växhusguiden
Helios Victorian Kampanj

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Visningsträdgårdar
0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.