I våra utställningar!

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra två stora utställningsträdgårdar.
Här visar vi våra konstruktioner av växthus, lusthus, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egen trädgård.
Här kan du få känsla för proportioner och volymer, storlekar, former, olackerade och lackerade profilsystem, dörr och fönsterplaceringar, tilltalande inredningsförslag ja kort sagt en massa inspirerande trädgårdsidéer gällande både växthus och uterum.
Det är speciellt viktigt att se den lackerade konstruktionen i dagsljus för att få rätt färgåtergivning!

Vi har både fristående och väggmonterade lösningar på växthus, uterum, paviljonger och orangerier.
Skall konstruktionen användas som uterum, växthus, vinterträdgård eller kombinerat? Det är bara fantasin och din trädgård som sätter gräns för möjligheterna.

I våra växthus och uterum kan du följa årets olika skiftningar. I rummen visar vi de tillbehör som finns för att underlätta ditt odlande.
I det vinterbonade växthuset är det plusgrader året om, här kan du både se övervintringen av växter och den tidiga vårsådden spira.
Senare på säsongen finns både mogna tomater, gurkor och vindruvor.

Vi har ett stort sortiment av både standard helisolerade uterum och personligt kundanpassade uterum. Vi visar olika konstruktioner både i Svedala och Solna.

I Svedala kan du spatsera i mer än 12 000 kvadratmeter utställningsyta i naturlig miljö med 43 konstruktioner uppsatta.
I Solna finns det 15 olika konstruktioner uppsatta också dessa i en naturlig miljö.

När du är på plats i vår utställning i Svedala skall du samtidigt passa på att titta in i vår trädgårdsbutik. Här finns de senaste, bästa och vackraste tillbehören för din trädgård.

Det är alltid värt att besöka oss eftersom att vissa av våra artiklar endast finns i butiken i Svedala.

Allt vi säljer har vi provat själv, så vi vet att det fungerar och ger dig rätt funktion och kvalitet.