Föredrag: Att bygga uterum - Classicum

Vi firar 30 år och nyheten Nordic uterumsserie med att bjuda in till ett informativt föredrag där vi bjuder på mat!

Går du i uterumstankar men vet inte riktigt vart du ska börja?
Med vår långa erfarenhet av växthus och uterum vet vi att frågorna i början av processen är många. Våra konstruktioner står i generationer och vi vill att de skall användas och blir ännu bättre än vad du någonsin kunnat föreställa dig. För att komma dit är det viktigt att få hjälp av personer som brinner för detta och har mångårig erfarenhet av just de glasade rummen. Föredraget hålls i vårt mysiga orangeri i Kabbarp och efter att vi delat med oss av goda tips och råd tar vi en tur i vår uterums- och växthusutställning.

 

Vi kommer bland annat prata om:
– Tips och råd i planeringsstadiet – placering, storlek och hur du optimerar ditt glasade rum
– Bygglov – generella tips och råd
– Våra modeller – skillnader och hur konstruktionerna är uppbyggda.

Även om det tar lite extra tid så kommer det löna sig i slutänden med god förberedelse. För är det något vi vet med vår långa erfarenhet här på Classicum, så är det att en välplanerad dröm lättare går i uppfyllelse av noggrann planering – och det hjälper vi dig med!

Tillfälle:
Tors 23 november. Matig vegetarisk wrap från Segers Söta serveras från 17:00. Föreläsning. 17:30-ca.18:15, följt av rundtur i vår utställning. Kostnadsfritt.
Plats: Classicum Växthus, Kabbarp Smedjeväg 7-10. 232 52 Åkarp
Självklart finns våra rådgivare på plats efter/innan föredragen för att ge dig personlig rådgivning.

Vad gör jag om jag bokat en plats men får förhinder?
Meddela detta senast 24 h i förväg till info@classicum.se. Vid uteblivet deltagande debiterar vi en No Show avgift på 200 kr per anmäld deltagare.

VÅRA MODELLER

Nordic Kundanpassade uterum - Aluminium

Vinterträdgård med en klassisk och genomtänkt stil med sadeltak eller pulpettak. Ramverket består av pulverlackerad aluminium som är lätt att underhålla och som tål det hårda vädret vi har här i Norden. Anpassas för att klara snöbelastning i alla klasser.

Nordic Pergola - Aluminium

Det finns många alternativ när du väljer en pergola. Om du värdesätter kvalitet, design och en hög grad av anpassning, är det viktigt att välja viktigt att välja en konstruktion därefter. Du har största möjliga flexibilitet med en pergola – fristående eller mot vägg. Glastak eller lamelltak. Oavsett är det en produkt med strömlinjeformade linjer – integrerat stuprör och möjlighet att bygga in LED-belysning.

Victoria kundanpassade uterum

Med ett kundanpassat uterumssystem får du fantastiska möjligheter att öka ytan på ditt hus och samtidigt komma närmre naturen. Det helisolerade uterumssystemet Victoria har ett stort utbud av uterum i standardutförande. Edwardian, Georgian, Tudor och Victorian Style – alla med olika takform.

Victoria standard uterum

Vi har ett brett standardsortiment av fristående uterum, vinterträdgårdar och paviljonger. Victoriasystemet är ett fantastiskt glasat rum som du kan använda året runt. För fullständig användning under vintermånaderna rekommenderar vi en isolerad platta och någon form av värmetillförsel.

Anmäl dig här!

Tips och råd får ett bra klimat för dig och dina växter

Vi på Classicum har lång erfarenhet av planering av växthus, uterum och orangeri. Vi finns här för dig – från idé till första trädgårdsfesten. Begränsat antal platser - först till kvarn! Delta genom att anmäla dig här:

Vad gör jag om jag får förhinder? Meddela detta senast 24 h i förväg till info@classicum.se. Vid uteblivet deltagande debiterar vi en No Show avgift på 200 kr per anmäld deltagare.

0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.