Classicum.se - Växthus, Uterum & Orangerier - sedan 1993

CLASSICUM 30 ÅR

SERRALUX FENIX 30% rabatt - Nyhet!

NYHET 2023! Serralux Fenix är en ny medlem i den populära Serraluxfamiljen men med större flexibilitet för placering av dörrar och fönster. Växthuspaketet har en stark aluminiumkonstruktion med möjlighet att placera skjutdörrarna både på gavel och långsida.

Jubileumserbjudandet gäller ett begränsat antal växthus – så det är först till kvarn för att ta del av detta erbjudande.

HELIOS UNIK 30% rabatt - Nyhet!

NYHET 2023! Unikt och komplett växthuspaket med extra höga dörrar.

Helios Unik är framtaget för dig som önskar en större rymd och högre dörrar och är en nyhet för 2023 och Classicums 30 års jubileum! Vårt Unika hus har en dörrhöjd på 211 cm och en sidohöjd på 221 cm. Den ökade volymen göra att klimatet blir jämnare – både för dig och dina växter!

Jubileumserbjudandet gäller ett begränsat antal växthus – så det är först till kvarn för att ta del av detta erbjudande. Levereras i slutet av april/början av maj.

VISNINGSSTRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra utställningsträdgårdar.

Här visar vi våra konstruktioner av växthus, orangerier, helisolerade uterum och vinterträdgårdar i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egna trädgård.

Visningsträdgårdar

PLANERAR DU ATT BYGGA VÄXTHUS, ORANGERI ELLER ISOLERAT UTERUM?

Tanken på bygga växthus är något som lockar många. Men innan drömmarna blir verklighet finns det saker ni bör fundera över. Classicum har lång erfarenhet av planering av växthus och vi finns här för dig – från idé till första trädgårdsfest och skörd. Även om det tar lite extra tid så kommer det löna sig i slutänden med god förberedelse. För är det något vi vet med vår långa erfarenhet här på Classicum, så är det att en välplanerad dröm lättare går i uppfyllelse av noggrann planering. För att du ska få svar på några av dina frågor har vi på satt ihop en guide till dig för att du ska kunna komma igång så enkelt som möjligt.

Planering av växthus
Helios Victorian Kampanj

UNIKT SKÅNSKT BESÖKSMÅL I KABBARP

Välkommen till Skånes mysigaste besöksmål. En plats att finna inspiration till dina odlingar, till ditt hem eller ta en mysig fika, lunch och njuta av de vackra omgivningarna. Upplev en nybyggd oas 15 minuter norr om Malmö. Hitta den perfekta gå-bort-presenten till nästa middagsbjudning på en mysig plats nära dig. Varmt välkomna till Kabbarp!

Visningsträdgårdar

WORKSHOP & EVENT I KABBARP

I våra visningsträdgårdar vill vi att du ska finna inspiration, uppleva spännande möten och skapa fina minnen. Att komma till oss i utställningarna eller per telefon skall vara en härlig upplevelse bara det – men nu skapar vi även workshops och inspirationsdagar i Kabbarp med de vackra skånska vidderna runt hörnet. Bukettbinderi, kransbindning och keramikkurser för alla åldrar. Välkomna!

Workshop & Event

CLASSICUMS NYHETSBREV

ANMÄL DIG OCH TA DEL AV ERBJUDANDEN, TÄVLINGAR & MASSOR AV INSPIRATION

I samband med dina kontakter med Classicum kommer vi att ta del av och behandla dina personuppgifter. För mer information, se vår personuppgiftspolicy. Genom att kryssa i rutan bekräftar jag att jag har tagit del av Classicums personuppgiftspolicy.

0
    Din varukorg
    Din vagn är tom.